Шановні студенти, аспіранти та викладачі кафедри електромеханіки.

Нагадуємо Вам про дедлайн подачі документів на проекти кредитної мобільності (обмін) програми «ЕРАЗМУС +» за якими відкрито конкурс в НТУУ «КПІ»:
1)    Проект з Католицьким університетом м.Льовен (Бельгія). Для бакалаврів, магістрів, аспірантів, адміністративних співробітників та науково-педагогічних працівників НТУУ «КПІ» представників:
•    Факультету лінгвістики (для бакалаврів та магістрів);
•    Факультету електроніки (для аспірантів);
•    Інженерно-фізичного факультету (для магістрів, адміністративних співробітників, науково-педагогічних працівників);
•    Факультету авіаційних та космічних систем (для магістрів, адміністративних співробітників, науково-педагогічних працівників)  

Деталі проекту за посиланням http://mobilnist.kpi.ua/erasmus/kredytna-mobilnist/16-prohramy/248-ku-leuven
Кінцевий термін подачі документів 22 квітня 2016 року.

2)    Проект з університетом Гранади (Іспанія). Для бакалаврів та аспірантів всіх факультетів НТУУ «КПІ» за спеціальностями, що представлені у виші-партнері. Навчання відбудеться у першому семестрі 2016/2017 навчального року.
Деталі проекту за посиланням http://mobilnist.kpi.ua/erasmus/kredytna-mobilnist/16-prohramy/242-university-of-granada.
Кінцевий термін подачі документів: 22 квітня 2016 року


3)    Проект з Університетським коледжем Дубліну (Ірландія). Для бакалаврів Фізико-технічного інституту за напрямом «Computer Science». Навчання студентів відбудеться у першому семестрі 2016/2017 навчального року. Навчання проходитиме англійською мовою, наявність міжнародного сертифікату TOEFL або IELTS обов’язкова.

Деталі проекту за посиланням : http://mobilnist.kpi.ua/erasmus/kredytna-mobilnist/16-prohramy/257-universytetskyi-koledzh-dublinu

Кінцевий термін подачі документів: 22 квітня 2016 року

4)    Проект з Вільнюським технічним університетом ім.Гедимінаса (Литва). Для бакалаврів, магістрів, науково-педагогічних працівників всіх факультетів НТУУ «КПІ» за напрямами:
•    Mechanics and metal trades;
•    Engineering and engineering trades;
•    Information and Communication technologies
          
Навчання для студентів відбудеться у першому семестрі 2016/2017 навчального року, стажування для викладачів (тиждень) може відбутися у будь-який період з травня 2016 року по травень 2017 року.
У науково-педагогічного працівника є можливість прочитати лекції (щонайменше 8 годин на тиждень) у приймаючому факультеті. Для отримання згоди від відповідного факультету кандидат повинен зв’язатися з відповідальною особою міжнародного офісу відповідного факультету та узгодити перелік курсів та план стажування.

Деталі проекту за посиланням: http://mobilnist.kpi.ua/erasmus/kredytna-mobilnist/16-prohramy/264-vilniuskyi-tekhnichnyi-universytet-im-hedyminasa

Кінцевий термін подачі документів: 22 квітня 2016 року

5)    Проект з Університетом Країни Басків (Іспанія). Для бакалаврів та магістрів факультету авіаційних та космічних систем НТУУ «КПІ».

Навчання для студентів відбудеться у першому семестрі 2016/2017 навчального року.

Деталі проекту за посиланням http://mobilnist.kpi.ua/erasmus/kredytna-mobilnist/16-prohramy/269-universytet-krainy-baskiv

Кінцевий термін подачі документів: 22 квітня 2016 року


6)    Проект з Єнським університетом імені Фрідріха Шиллера Для бакалаврів, магістрів та аспірантів всіх факультетів НТУУ «КПІ» за напрямками:
Economics;
Sociology;
Intercultural Studies;
Law;
Literature and linguistics;
Ecology;
Biology;
Geoscience Geography;
Mathematics;
Slavonic Studies;
German as Foreign Language

Деталі проекту за посиланням: http://mobilnist.kpi.ua/erasmus/kredytna-mobilnist/16-prohramy/241-friedrich-schiller-universit-t-jena

Кінцевий термін подачі документів: 11 травня 2016 року

7)    Стипендії імені Фулбрайта для студентів старших курсів і випускників ВНЗ на здобуття ступеня магістра у США Fulbright Graduate Student Program

Fulbright Graduate Student Program пропонує можливість навчання в американських університетах від одного до двох років на здобуття ступеня магістра. У конкурсі можуть брати участь студенти старших курсів, випускники ВНЗ.

Галузі спеціалізації: гуманітарні, соціальні, точні, технічні та природничі дисципліни.

Деталі за посиланям: http://www.fulbright.org.ua/uk/pages/19/student.html

Кінцевий термін подачі документів: 16 травня 2016 року.

8)    Internship Program of German Business forUkraine

Програма стажувань німецького бізнесу в Україні пропонує студентам унікальну можливість отримати практичний досвід роботи у провідних компаніях Німеччини протягом декількох місяців.
Відправити свою заявку на участь можна з 11 квітня по 16 червня 2016 року (термін стажування- з лютого по червень 2017 року, 3-5 місяців).

Деталі за посиланням: https://vk.com/uainternship

15.04.2016