Участь науковців ФЕА у Міжнародній науково-технічній конференції ЕSМО’2018

180418 1     З 12 по 13 квітня 2018 р. у Кременчуцькому національному університеті ім. Михайла Остроградського відбулася XVI Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених і спеціалістів «Електромеханічні та енергетичні системи, методи моделювання та оптимізації». У роботі конференції взяв участь завідувач кафедри електромеханіки ФЕА, професор Василь Федорович Шинкаренко, який вже 10 років поспіль є почесним головою конференції. Щорічно він презентує учасникам конференції новітні результати фундаментальних досліджень, які виконуються на кафедрі електромеханіки ФЕА. Результати досліджень та інноваційні розробки колективу кафедри привертають увагу не тільки учасників конференції з Кременчуцького університету, але й з інших університетів України та зарубіжжя.
     Тематика пленарних наукових доповідей, що виносяться на конференцію, відтворює широкий спектр досліджень, хронологію і основні результати наукової, науково-методичної та інноваційної діяльності, які отримані творчим колективом молодих вчених, аспірантів і студентів кафедри електромеханіки ФЕА за науковим напрямом «Структурно-системні дослідження в електромеханіці».

Рік Назва доповіді
2009  Генетична електромеханіка – задачі і проблеми новітньої галузі знань.
2010  Генетичне передбачення в електромеханіці: від генетичного коду до інноваційних проектів і наукових відкриттів.
2011  Основи теорії гібридних електромеханічних систем.
2012  Генетичні програми розвитку антропогенних систем.
2013  Еволюційні експерименти в генетичній електромеханіці.
2014  Системність природи і природа системності.
2015  Феномен «генетичної пам’яті» електромагнітної структури і його пояснення.
2016  Інноваційні освітні технології в електромеханіці.
2017  Феномен близнюків і двійників в структурній організації і еволюції об’єктів електромеханіки.
2018  Феномен структурних паралелізмів в еволюції електромеханічних об’єктів.

 

      Організатори наукового форуму і його учасники, як завжди, з великою зацікавленістю заслухали чергову наукову доповідь «Феномен структурних паралелізмів в еволюції електромеханічних об’єктів». Зa бaгaтopiчну cyмлінну працю та особистий вагомий внесок у залучення студентської молоді до наукової роботи, проф. Шинкаренко В.Ф. відзначений подякою ректора Кременчуцького університету ім. Михайла Остроградського.

                       
Асистент кафедри електромеханіки                                                     В.В. Котлярова